Home » Info

LichtWesen| Bewust en Volledig Leven (Aurahealing)

De fijnstoffelijke krachten in de LichtWesen producten harmoniseren en activeren de stroom van levensenergie. Ze helpen de schat aan ongebruikte kwaliteiten te openen en brengen lichaam, geest en ziel in harmonie. LichtWesen essences hebben tot doel de eigen wezenskern te ontdekken en een vervuld leven te leven.

LichtWesen biedt sinds 1995 specifiek werkende energie-essences met kosmische krachten aan. De LichtWesen producten zijn van uitstekende kwaliteit en werking en werden reeds meerdere keren onderscheiden.

 

De LichtWesen essences
LichtWesen essences zijn een werktuig tot zelfinzicht, de bewustwording en de zelfontplooiing. Zij zijn een weg tot eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven.
Zowel de essences als ook de kaarten helpen op deze weg. Het valt gemakkelijker te herkennen wat belangrijk is en wat men werkelijk wil.

De LichtWesen essences werken door de trilling van geestelijke wezens: de trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters. Deze geestelijke wezens ondersteunen de mensen op zijn weg. Zij helpen, het eigen Zijn en de levensweg bewust te zien en talenten te ontplooien. Eveneens werken de LichtWesen essences, waarin de trilling van deze wezens aan een dragersubstantie (meestal water en alcohol) gebonden is. Door middel van deze dragersubstantie wordt de energie aan het fijnstoffelijk energiesysteem, het niet-materiële gebied van de mensen doorgegeven. Ook dieren en planten bezitten een fijnstoffelijk deel en kunnen de LichtWesen essences gebruiken. Eveneens werkt deze energie in ruimtes en gebieden. Er ontstaat een harmoniserende stroom van energie. Men hoeft niet in de werking te geloven. De energetische werking werd door middel van aurafoto's, Kirlianfoto's, hersengolfmetingen en met andere methoden bewezen.

Alle LichtWesen essences bewerkstelligen bewustwording, zelfontplooiing en spirituele groei. Te nemen stappen kunnen gemakkelijer herkend en genomen worden. De LichtWesen essences lossen blokkaden en storingen in het energiestysteem op, harmoniseren de energiestroom en ondersteunen de ontplooiing van talenten die wij in ons dragen. Het evenwicht van lichaam, geest en ziel wordt gestabiliseerd. Bovendien wordt de verbinding met de innerlijke wijsheid en met de geestelijke kern versterkt. Vaak krijgen wij te horen dat kinderen van deze essences houden, en op een bepaalde leeftijd er dan ook zelf naar vragen. Bij kinderen worden de essences net zo gebruikt als bij volwassenen.

De LichtWesen essences kunnen ook voor dieren en planten gebruikt worden. Bij dieren kan men de olie of tinctuur op de vacht aanbrengen, de tinctuur aan het drinkwater toevoegen of opspuiten. Voor planten kan men enige druppels aan het gietwater toevoegen. Op de Boom essence reageren de planten vaak met krachtige groei.

Wat is die geestelijke wereld, wat zijn geestelijke wezens?
Naast de materiële wereld is er nog een fijnstoffelijk gebied: ons lichaam bestaat uit materiële en fijnstoffelijke energetische deeltjes. De aarde bezit naast de materiële verschijnselen zoals gesteenten, planten en dieren, eveneens een energieveld met krachtlijnen en krachtplaatsen. En er zijn fijnstoffelijke gebieden waarin geestelijke wezens bestaan, die geen materieel, fysiek lichaam bezitten maar uitsluitend uit fijnstoffelijke trillingen bestaan. De meest bekende zijn de engelen.

Vele van deze wezens begeleiden de mensen op hun weg van ontwikkeling. Zij staan hen terzijde (zoals een beschermengel) of geven een impuls voor de ontwikkeling van zijn innerlijke kwaliteiten en talenten. Zij ondersteunen ons om moeilijkheden en opdrachten meester te worden, bewust te leven en zich het ware Zijn, de goddelijke vonk, het eigen wezen te herinneren. Tot deze helpende wezens behoren de Opgestegen Meesters, Engelen, Aartsengelen en Aardengelen. Hoewel zij geen fysiek lichaam bezitten en daarom voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn, kan hun werking en hun energie beleefd en ervaren worden.

De in de LichtWesen boeken en kaartenset beschreven aanwezige wezens ondersteunen iedereen die hen om hulp vraagt. En deze hulp geschiedt op verschillende manieren: soms ervaart men een directe verandering van het innerlijk Zijn, soms verandert de situatie, men heeft een gesprek dat helpt of men ontdekt een 'gereedschap'. De LichtWezen essences zijn zulke 'gereedschappen'. Zij zijn een geschenk van de geestelijke wereld, uit het geestenrijk, die ons ondersteunen bewust te leven.

In de LichtWesen essences is de trilling van deze wezens aan de materie gebonden. Je kunt de essence met een opgeladen batterij vergelijken, die stroom verzamelt en ter beschikking stelt, die men anders niet kon transporteren of opslaan.

De werking van de LichtWesen essences op lichaam en gezondheid
Ziekte is een signaal. Het lichaam wil kenbaar maken dat er iets in het leven niet goed is, dat er een leersituatie op komst is. Tegelijkertijd laat de ziekte ook een weg zien om 'heel' te worden, laat zien wat er ontbreekt, om weer compleet te worden. De lichamelijk storing is verbonden met een geblokkeerde of in disharmonie zijnde energiestroming. Energetische storingen kan men ook waarnemen als storingen in gevoelens en welbevinden.
LichtWesen essences lossen energetische blokkades op, harmoniseren het energiesysteem, maken de leersituaties bewust en ondersteunen de geestelijke groei. Daardoor wordt de zin van ziek zijn zichtbaar, de energie begint weer in harmonie te stromen. Het lichaam kan weer helen. LichtWesen essences werken niet zoals medicijnen op het fysieke lichaam. Men kan ze ook niet op symptomen uitkiezen en gebruiken, omdat verschillende leersituaties bij een zelfde ziektebeeld kunnen horen.
Bijvoorbeeld: de een lijdt aan hoge bloeddruk, omdat hij gevoelens en tranen onderdrukt en dit zoals in een snelkookpan tot steeds hogere, innerlijke druk brengt. In dit geval is de leersituatie, de gevoelens te laten stromen, nr.4 Kwan Yin - Overgave en medegevoel. De ander is heel sensitief en heeft problemen met eigen grenzen stellen. Om minder van anderen te voelen, rookt hij en meet zich een vetpantser aan door overvloedig te eten. Helaas belast dit de bloedsomloop en de lever, wat tot hoge bloeddruk leidt. Hem zou nr. 1 - Maha Chohan - Innerlijke wijsheid ondersteunen. Daarom is het belangrijk om via testen of de kaartenset te kiezen.

 

Hoe kies ik de juiste essence?
Er bestaat geen verkeerde essence. Elke essence vertegenwoordigt een thema. Wanneer men geen probleem met dit thema meer heeft, stabiliseert en versterkt de essence de vaardigheid. Naast het doelgericht ontwikkelen van de vaardigheden, kunnen de essences ook gebruikt worden, om de volgende opgaven beter te leren. En dan kiest men voor dit thema (situatie, ziekte, gedragspatronen) de passende essence, het beste met behulp van de kaartenset. Men kan natuurlijk ook met andere testmethoden werken, zoals de pendel, biotensor, kinesiologie of elektro-acupunctuur volgens Voll.

Hoe gebruik je de LichtWesen essences?
Al de LichtWesen essences zijn verkrijgbaar als Tinctuur (water-alcohol mix als drager) en als energiekogeltje (synthetisch kristal als drager). De Aartsengel- en Integratie essences zijn er bovendien als geurspray (alcohol-watermix met hoogwaardige etherische oliën, en ook als natuurlijk parfum te gebruiken). De Meesteressences zijn ook als olie (mix van meerdere basisoliën met etherische olie) te verkrijgen.
Van de tinctuur worden twee tot meerdere keren daags (naar behoefte) enige druppels op het lichaam aangebracht, in de mondholte gedruppeld, in de aura gewaaierd of verstuift.
Van de olie smeer je 's ochtends en 's avonds (behalve nr. 10, deze gebruik je alléén in de ochtend) en naar behoefte, enige druppels op je lichaam. Laat je hierbij door je intuïtie leiden. Algemene punten zijn: de polsen en de halswervel. Denk erom dat olie vlekken op de kleding kan geven.
Het energiekogeltje wordt als sieraad gedragen of op het lichaam gelegd. (NB Pas op met zonlicht, want het kogeltje werkt als een brandglas...).

Verdere gebruiksmogelijkheden

Ter reiniging
Ter reiniging van de aura, ruimtes en edelstenen kun je vooral de energieën van Seraphis Bey en Aartsengel Michaël gebruiken. Wrijf enkele druppels op de handpalmen en van daaruit laat je energie naar het te reinigen gebied of voorwerp stromen. De tinctuur kan ook direct of verdund met water, verstuift worden. De energieën van Seraphis Bey en Michaël neutraliseren onaangename en belastende energieën en in het bijzonder verkrijgen edelstenen hun kracht terug. Wij hebben de essences ook bij het schilderen van een ruimte door de verf geroerd. Daardoor worden storende energieën, die zich aan de wand gehecht hebben, opgelost en de ruimtes zijn helder en fris. Vooral bij het renoveren was dit te merken.

Het opladen van ruimten
De essences kunnen gebruikt worden om een ruimte op te laden. Daarvoor wrijf je enkele druppels in je handpalmen en ga je daarmee door de ruimte of je verstuift de tinctuur direct in de ruimte.

Baden
Het beste in combinatie met een zoutbad. Het zout haalt belastende energieën uit de aura. Neem één tot twee handen zout en druppel enkele druppels tinctuur, geurspray of olie eroverheen. Strooi dan het zout in het badwater. Het beste is zee- of kristalzout. Ook kun je room of honing met de essence verrijken en in het badwater doen.

Parfum
De geursprays kunnen als parfum gebruikt worden. Zij bevatten hoogwaardige etherische oliën en pure alcohol. Zij bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen.