Home » Webshop » 12 Elohimstralen

12 Elohimstralen

Het ware wezen ontplooien en leven

Kristallen, etherische olie en sieraden met de kleurstralen van de Elohim

                                                                       De stralende kracht van de Elohim voor je lichtende Zelf

De engelen van de Elohim zijn machtige wezens met een hoge trilling. Ze worden de "Lichtenden" genoemd en zijn de "Hoeders van de orde van het Licht".

Ze belichamen goddelijke principes en beschikken over een enorme kracht tot transformatie. Met hun kleurstralen kunnen ze onnavolgbaar krachtig werken. Omdat de Elohim in de engelenhiërarchie boven de aartsengelen staan en bovendien de kracht van genade gebruiken, is hun werking sneller, krachtiger en meer genezend als die van andere engelen. In deze tijd van verandering staan zij ons krachtig terzijde.

"Ik ben diep geroerd door dit niveau. Wanneer zij hun energie zenden, is het zeer krachtig. Het voelt aan alsof iedere enkele cel vibreert" schreef een gebruikster.

De energie van de Elohim verlicht energetische blokkades, karma en begrenzende structuren tot aan hun ontstaan. Ze bevrijdt van gedachtepatronen, gedragingen, ongemakken en gebondenheid, die je belasten en inperken. Met de lichtende kracht van de Elohim kun je geheeld en genezen worden, je bestemming vinden, je mogelijkheden ontplooien.

In de Elohim-oliën, de Elohim-kristallen en in de Elohim-sieraden (Zirkonia's) van LichtWesen is de kracht van de 12 kleurstralen werkzaam.