Home » Webshop » Dieren

Dieren

Nieuw!!  

LichtWesen introduceert een lijn met ondersteunende energie voor dieren.
De ondersteunende producten zijn in samenwerking met een honden-gedragsdeskundige, trainer en een dieren-natuurgeneeskundige ontwikkeld. Na 3 jaar grondig testen zijn we meer dan trots op de behaalde resultaten en vooral op alle dieren en baasjes die door gebruik van deze ondersteuning meer plezier en voldoening uit de relatie met elkaar halen dan ooit tevoren.

Voor ALLE dieren zijn de volgende ondersteunende essences geschikt:
Trauma oplossen

Regeneration

Voor ALLE baasjes is dit een verademing en steun in de rug:

I’m the Boss

ESSENTIES VOOR DIEREN

Spray meerdere keren per dag in de hand en streel op de vacht.

Dieren voelen de vibratie van de essence en weten vaak heel goed of ze het nu nodig hebben. We hebben zelfs dieren naar mensen zien rennen totdat ze de essentie hebben. Het is raadzaam om niet de essence op te leggen, maar om aan te bieden: spray op de handpalmen en houd het dier vast. Wanneer het dier de essence niet nodig heeft, rent het weg of draait zijn hoofd weg.

Net als mensen zijn onze huisdieren ook gestrest. Ze zijn bang, worden ziek, gaan de puberteit in. Sommigen zijn getraumatiseerd.

Met Essences voor dieren kun je - net als met bloemenessences - ook iets voor je huisdier doen. Niet alleen als het ziek is.  Zelfs met de "kleine uitdagingen" van het dagelijks leven: vakanties, vuurwerk, onweersbuien, verplaatsing, wanneer ze moe zijn, moeten ze zich aanpassen aan een nieuwe omgeving of nieuwe mensen.

Als je je relatie met je huisdier wilt verbeteren, zul je energieke steun vinden in de essentie van Ik ben de baas .

De  essences Trauma oplossen en Regeneration zijn ontwikkeld voor alle dieren, zowel voor onze geliefde huisdieren,  hond en kat tot hamsters en vogels, als voor paarden en stal dieren zoals koeien, varkens en kippen.